DIVOČÁK z Pršutérie® cca 230g
Kód: 5163Související produkty
Detailní popis produktu
Salám z DIVOČÁKA je výjimečný delikatesní výrobek, který kombinuje divokou a zemskou chuť zvěřiny s tradičními technikami výroby salámů. Vyrábíme ho ze zvěřiny (kančí), která pochází výhradně z českých lesů. Zpracování divočáka vyžaduje zkušenosti, protože divoké maso obsahuje minimální množství tuku, je nutné při výrobě salámu přidat podíl vepřového masa, abychom dosáhli optimální konzistence. Během výroby vyvažujeme jeho specifickou chuť směsí divokého koření, hřebíčku a česneku.
Tvarem salámu, který je naplněn v silném hovězím střevě a je zploštěn, se vracíme k tradici řemeslné výroby našich předků, kteří nevyráběli salámy v plastových střevech a náhražkách. Na výrobu 100 kg salámu používáme 155 kg masa. Je ideální na prkénku s jinými uzeninami, sýry a kvalitním vínem. Jeho jedinečná chuť přináší na stoly autentický zážitek, který je ceněn milovníky masných pochoutek.
Salám je vakuově zabalen s trvanlivostí 40 dnů. Po rozbalení ho doporučujeme spotřebovat do 10 dnů a uchovávat v chladném prostředí nejlépe zavěšen tam, kde mírně proudí vzduch.
Složení výrobku
Maso z divočáka 50%
Vepřové maso
Hovězí maso
Kuchyňská sůl - jodizovaná max.4 %
Konzervant E250
Koření
Dextróza
Stabilizátor E450
Laktóza - mléko a výrobky z něj
Antioxidant E315
Startovací BIO kultury
Přírodní střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 40 g (z toho nasycené masné kyseliny 16 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 3,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Divočák |
---|---|
Hmotnost: | 0.23 kg |
Maso: | Hovězí, vepřové, kančí |
Trvanlivost: | 40 dní |
Energetická hodnota: | 1885 KJ / 455 Kcal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.