JÉÉGR z Pršutérie® cca 120g
Kód: 5066Související produkty
Detailní popis produktu
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu klobásy používáme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg masa.
Balíček je vakuově zabalen. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů. Podkovy uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšené, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.
Složení výrobku
Zvěřina 55%
Vepřové maso
Hovězí maso
Kuchyňská sůl - jodizovaná max. 4%
Konzervant E250
Koření
Dextróza
Stabilizátor E450
Laktóza - mléko a výrobky z něj
Antioxidant E315
Startovací BIO kultury
Přírodní střívko
Nutriční hodnoty
Tuky: 40 g (z toho nasycené masné kyseliny 16 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 3,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jéégr |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Maso: | Zvěřina, hovězí, vepřové |
Trvanlivost: | 40 dní |
Energetická hodnota: | 1885 KJ / 455 Kcal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.