Karé pršut
KARÉ pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety. Balení obsahuje 7 kusů...
Pršut se vyrábí z vybrané svalové partie, ta se očistí a zbaví kůže, šlach a přebytečného tuku. Pak se nakládá do soli nebo směsi soli a koření na několik týdnů až měsíců. Po naložení se očistí a suší se za různých podmínek. několika měsíců až let. Nakládat se mohou celé kýty nebo jen části masa. Každý výrobce vyrábí pršuto podle vlastní receptury a jednotlivé druhy mohou být chuťově výrazně odlišné. Je několik opravdu dobrých řezníků, kteří dělají výborné výrobky. My jsme však prvním českým výrobcem, který se specializuje na výrobu pršutů. Naší cestou je kvalitní pršut bez kompromisů.