PRŠUTERIE na VELETRHU FOR GASTRO - HOTEL PRAG
Také na letošním veletrhu FOR GASTRO & HOTEL vybírala odborná porota nejlepší exponáty a technologie letošního roku. Soutěžilo se ve dvou kategoriích (Technologie a vybavení a Nápoje a potraviny). O prestižní ocenění bojovalo celkem 31 přihlášených zajímavostí. Prestižní ocenění GRAND PRIX získaly v každé kategorii tři společnosti.
Odborná porota udělila také dvě čestná uznání. Předsedou poroty byl Miroslav Kubec, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR, členy poroty byli Nina Provaan Smetanová, Muzeum Gastronomie a Kateřina Reimitzová, šéfredaktorka LCI CZ, s.r.o.. Porotci hodnotili technické parametry, progresivní technologie, netradiční nápad, mimořádnou kvalitu za přijatelnou cenu, materiál, ekologické hledisko, energetickou úspornost i možnosti uplatnění na trhu. Naše firma získala ocenění GRAND PRIX v kategorii \"Potraviny a nápoje\" za produkt Pršuto KLÁŠTERNÍ ŠUNKA.