Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže cca 200g
Kód: 3005Související produkty
Detailní popis produktu
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa několik měsíců, během kterých maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje jeho trvanlivost i intenzita přírodního aroma. Na výrobu 100 kg slaniny používáme 145 kg syrového masa. Jalovec, pepř, koriandr a vavřín spolu se zauzením bukovým dřevem dělají z naší ARCHIVNÍ SLANINY vyvážený kus masa, které vynikne v teplé i studené kuchyni, především do italských specialit jako jsou pasta Carbonara nebo Caesar salát, ale i jako chuťovka na degustační tabuli se zrajícím sýrem a sklenkou dobrého vína. Například suché bílé víno s vyšším obsahem kyselin může dobře kontrastovat s jeho slaností. Na druhou stranu, červená vína s tělesným charakterem, mohou zdůraznit hluboké, bohaté chutě této slaniny a vytvořit harmonický gastronomický zážitek.
Pršuto je vakuově zabaleno. Po rozbalení ho uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšeno tam, kde mírně proudí vzduch.
Složení výrobku:
Vepřový bok 94 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant ascorban sodný
Nutriční hodnoty:
Tuky: 41 g (z toho nasycené masné kyseliny 11 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 21 g
Sůl: 5,7 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archivní slanina |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Maso: | Vepřové |
Typ: | Bok |
Trvanlivost: | 40 dní |
Energetická hodnota: | 1876 KJ / 452 Kcal |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.