Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže Eshop Pršuty a Uzeniny

Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže

Název zbožíPršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže

Uvedené ceny zboží při objednání nejsou konečné. Při dodání se mohou ceny z důvodu odlišné váhy výrobků mírně lišit. Konečná cena Vám bude sdělena emailem před odesláním zásilky.

 bal. Skladem hmotnost cca 1000g 399,00
 bal. Skladem hmotnost cca 500g 202,50

Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže


Popis: Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA bez kůže

Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců.
Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
Postupnou ztrátou sušením dochází k odjímání vody a tím se výrazně zvyšuje trvanlivost výrobku. S časem a zráním se zvyšuje intenzita přírodního aroma masa.
Jalovec, pepř, koriandr, vavřín spolu s jemným zauzením bukovým dřevem podtrhnou lahodnou chuť našeho pršuta. 

PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.

Slaninka je výborná jako surovina do italské speciality např. PASTA CARBONARA.

PRŠUT je vakuově zabalen s trvanlivostí 40 dnů. Po jeho rozbalení doporučujeme výrobek spotřebovat do 10 dnů.
SLANINU uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšenou, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora.
V takovémto prostředí vybalená a zavěšená vydrží i několik měsíců.

Složení výrobku: Vepřový bok 94 %, kuchyňská sůl jodidovaná, koření, dextróza, konzervant E250, antioxidant E301

Energetická hodnota: 1876 KJ / 452 Kcal

Nutriční hodnoty: tuky 41 g, z toho nasycené masné kyseliny 11 g, sacharidy 0,1 g, z toho cukry 0,1 g, bílkoviny 21 g, sůl 5,7 g


Podobné zboží:

Úvod Katalog Pršuty Uzenářská výroba Prodejny Kontakty Farma
+420 776 865 011