Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC Eshop Pršuty a Uzeniny

Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC

Název zbožíPršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC

Uvedené ceny zboží při objednání nejsou konečné. Při dodání se mohou ceny z důvodu odlišné váhy výrobků mírně lišit. Konečná cena Vám bude sdělena emailem před odesláním zásilky.

 bal. Skladem hmotnost cca 500g 424,50

Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC


Popis: Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC

Pršuto JEHNĚČÍ MĚŠEC patří do kategorie velmi náročných a rukodělných výrobků. Jehněčí maso pochází z naší vlastní farmy na Hlinné. Výroba probíhá několik měsíců.
Na výrobu 100 kg jehněčího pršuta jsme použili 150 kg jehněčího masa. Nasolené jehněčí maso spolu s tymiánem a anýzem naplníme velmi pevně do pravých hovězích střívek a ručně vytvoříme síťku z režného tkalounu.
Postupnou ztrátou sušením dochází k odjímání vody a tím se výrazně zvyšuje trvanlivost výrobku. S časem a zráním se zvyšuje intenzita přírodního aroma masa. 

Zauzení bukovým dřevem podtrhne lahodnou chuť našeho pršuta.

CARPACCIO z jehněčího : velmi tenké plátky pršuta s hoblinkami parmezánu, kapkou kvalitního olivového oleje spolu s rukolou a červeným vínem.....

PRŠUT je vakuově zabalen s trvanlivostí 40 dnů. Po jeho rozbalení doporučujeme výrobek spotřebovat do 10 dnů.
Jehněčí pršut uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšen, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora.
V takovémto prostředí vybalen a zavěšen vydrží i několik měsíců.

PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě.


Podobné zboží:

Úvod Katalog Pršuty Uzenářská výroba Prodejny Kontakty Farma
+420 776 865 011