PRŠUTÉRIE® Chovaneček
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa....
3374
Tip
Obdarujte sebe nebo své blízké dobrotami v dárkovém tubusu.
Obrázek je pouze ilustrativní.
5678
Tip
Od jemně kořeněné po pikantní, spojuje fermentované klobásy z naší dílny, tradiční řemeslo s osobitým přístupem k chuti. Dopřejte si degustační box z Pršutérie®,...
5681
Tip
Každý kousek pršuta vám přinese gastronomický zážitek. Jeho delikátní krájené plátky vás vtáhnou do země slunce a výběr fermentovaných salámů spolu vytvoří symfonii chutí....
5680
Tip
Dopřejte si to pravé umění uzenářů s degustačním boxem z Pršutérie®, do kterého jsme pečlivě vybrali naše speciality, které vás přenesou do světa tradičních chutí. Přinášíme vám...
5682
Balení
Fuet je typický sušený španělský řeznický výrobek. Jeho charakteristickou chuť vytváří spolu se speciálním kořením také „naší malý pomocnici“ . Jsou to BIO startery,...
5077
Tip
HUSÍ Pršuto se vyrábí z vysoce kvalitních husích prsou několik týdnů, během kterých maso tradičním postupným zráním ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje jeho...
3289
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
...
5135
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
...
5174
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového...
5059
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového...
5066
Kachní Pršuto se vyrábí z kačerů a kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg kachního pršuta jsme použili...
3272
KARÉ pršut se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
Obrázek je pouze...
3135
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3241
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3232
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3247
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3233
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3246
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Obrázek je...
3234
3451
Balení
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Balení obsahuje 7 kusů Litoměřického pršutu cca 230g v odtrhávacím kartónku.
Obrázek je...
3186
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3181
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3185
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3180
LITOMĚŘICKÝ pršut se vyrábí z výběrového vepřového masa a zraje několik měsíců.
Obrázek je pouze ilustrativní.
3187
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla...
5134
Fermentovaný salám MILÁNO se podle tradiční italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku, které je najemno nasekané a naplněné do střívka tak, aby vznikla...
5173
Tip
Degustační nůž s logem Pršutérie®.
5685
Pro italskou kuchyni je typická PIZZA. Pro pizzu PEPPERONI je nutný použít salám s originální recepturou. Ten je náš je podle originálu. Bez oregana, česneku, chilli a papriky...
5133
Pro italskou kuchyni je typická PIZZA. Pro pizzu PEPPERONI je nutný použít salám s originální recepturou. Ten je náš je podle originálu. Bez oregana, česneku, chilli a papriky...
5175
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.
...
3502
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.
...
3501
KARÉ z DIVOČÁKA nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem.
...
3504
Balení
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
Balení obsahuje...
3163
Tip
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
Obrázek...
3164
Stránka 2 z 3 -
87 položek celkem